Nummer 3 van de kandidatenlijst, Klaas Pieter Derks, stelt zich voor

KP profielfotowoensdag 02 oktober 2013 13:40

Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen, waarvan de oudste in groep 2 van De Burcht zit. We leven mee met de Goede Herderkerk en wonen in de wijk Skoatterwald. Ik werk voor UWV als landelijk adviseur voor de sector Zorg en Welzijn en reis daarvoor door het hele land.

Ik ben in Heerenveen opgegroeid, heb in mijn studententijd de provincie verlaten en ben na ruim tien jaar weer teruggekeerd naar het Friese Haagje. Omdat we als gezin weer een fantastisch thuis vonden tussen familie, bossen, koeien en de Friese meren. Als fervent zeiler ben ik een trotse inwoner van deze mooie provincie.

Ik ben al jaren betrokken bij de CU en heb in diverse functies vorm mogen geven aan onderdelen binnen de partij. Terug in Heerenveen was het bijna een vanzelfsprekendheid om me hier in te zetten. Of het nu gaat om bedrijventerreinen, werkgelegenheid, trapveldjes of zorg in je directe leefomgeving, lokale politiek raakt iedereen. Dat maakt het persoonlijk, interessant en noodzakelijk om er bij betrokken te zijn. Ik hoop daar nog veel in te kunnen betekenen.

« Terug

Archief > 2013 > oktober

Geen berichten gevonden